Steun ons en help Nederland vooruit

Mijn naam is Bert Terlouw, ik ben opgegroeid in Raalte, getrouwd met Marga en samen hebben we drie  kinderen.

Dit is voor mij de tweede keer dat ik lijsttrekker voor D66 Raalte mag zijn. De vorige keer is me prima bevallen en vanaf 2014 vervul ik met veel plezier mijn gemeenteraadswerk en het fractievoorzitterschap in Raalte. In 2010 zijn we als net opgerichte D66 in Raalte in de oppositie begonnen met een eenmansfractie in de gemeenteraad, in 2014 in de oppositie met een tweemansfractie. Voor 2014 streven we er naar om nog verder te groeien. Bij de Tweede Kamerverkiezingen in 2017  bleek D66 in Raalte ineens de derde partij te zijn wat voor een relatieve nieuwkomer in Raalte een prachtig resultaat is. Dit belooft wat.

Ik stond ook op de kieslijst voor de Tweede Kamerverkiezingen en bemerkte vervolgens dat veel mij onbekende mensen mij wel direct associëren met D66 in Raalte. Wat ook goed bij D66 past, maar ook bij mij als persoon  is een pragmatische manier van aanpak en het zoeken naar open samenwerking met anderen.

Namens D66  zal ik als lijsttrekker voor Raalte met veel plezier het gezicht zijn voor de verkiezingen. Er staat een mooie en goede lijst met kandidaten . Ik zie uit naar de verkiezingen.

 

Mobiel: 06-40136615

Meer van Bert Terlouw