Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 11 oktober 2021

Raalte klimaatneutraal maken? Dat doen we gewoon!

Op vrijdagavond 5 november vanaf 19.30 uur organiseren D66 en GroenLinks Raalte een avond om Raalte sneller klimaatneutraal te krijgen. Deze avond in het HOFtheater staat in het teken van de Nationale Klimaatweek. De vraag staat centraal: Hoe word ik klimaatneutraal? En wat levert mij dat op?

Nederland bungelt op allerlei duurzame lijstjes steeds onderaan. Het is tijd dat we daar lokaal wat aan gaan doen! Tijdens de bijeenkomst krijgen bezoekers antwoord op vragen als: Hoe krijg ik mijn huis goed geïsoleerd? Wat levert een warmtepomp op? Hoe kan onze gemeenschap profiteren van lokaal verbouwd voedsel? Hoe kan ik mijn tuin vergroenen en hoe werkt dat, zo’n deelauto? Verder zijn er sprekers van de Universiteit Utrecht die vertellen over innovatieve, duurzame technieken in de woningbouw en voedselproductie.

 

Belangstellenden kunnen een ticket verkrijgen via: Duurzaamraalte@gmail.com.

 

Waar: HOFtheater

Wanneer: Vrijdag 5 november, inloop vanaf 19.30 uur