Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 27 februari 2014

Alexander Pechtold zaterdag in Deventer

Zaterdag 1 maart komt Alexander Pechtold in Deventer. Hij maakt een ronde langs alle afdelingen met zogenaamde ‘witte vlekken gemeentes’. Dit zijn gemeenten waarin D66 voor het eerst, of na een lange tijd, meedoet aan de verkiezingen. In onze afdeling (Deventer, Raalte en Olst-Wijhe) is dat de gemeente Olst-Wijhe.

Alexander is om 14 uur in de campagnewinkel aan de Brink. We nodigen je van harte uit om ook te komen. Een ontmoeting met onze voorman is altijd inspirerend, maar laten wij hem vooral een warm welkom geven!

Zaterdag is natuurlijk weer een echte campagnedag voor D66 Deventer. Er is politiek plein op de kop van de Brink, waarbij alle Deventer politieke partijen zich presenteren.

Tot zaterdag!